Goede begeleiding voor iedereen

Rijles

Over rijles en EBER van Luinen

Inschrijven rijles E achter B

Wanneer jij je hebt opgeven voor de autorijles nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak, we kijken dan wat de beste opleiding op maat voor jouw is. (naar de pakketten) ook lessen in de avond of op zaterdag is mogelijk. Tijdens de opleiding reserveren we tijdig je praktijk examen zodat je direct na het aantal afgesproken rijlessen het rij-examen kunt doen. Voor de kandidaten die in aanmerking komen voor 2to Drive (naar 2toDrive) is het belangrijk tijdig de begeleiders pas aan te vragen om direct na het slagen het rijbewijs te kunnen verkrijgen op het gemeentehuis.

Inschrijven rijles E achter B

Wanneer jij je hebt opgeven voor de compact opleiding E achter B nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. We plannen dan direct een datum voor je rij-examen. Daarna plannen we de data voor je rijlessen. 3 blokken van 2 uur rijles voorafgaand aan het rijexamen(lessen kan ook op zaterdag of doordeweekse dagen in de avond) Op de dag van het rij-examen blok van 2 ½ uur rijles waar we alles nog eens herhalen waarna direct het rijexamen volgt. Als je de opleiding E achter B op een andere manier wilt volgen bijvoorbeeld door het volgen van losse lessen, of de opleiding in 1 dag is dat natuurlijk ook mogelijk. Zorg er altijd voor dat je het geldige rijbewijs B tijdens het lessen en rij-examen kunt tonen.

Garantie

Het rijden bij de juiste rijschool is voor jou van het grootste belang. Het krijgen van goede rijles betekent immers minder rijlessen en dat scheelt jou weer geld! Bij Autorijschool van Luinen ben je aan het goede adres wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring met het behalen van je rijbwijs. Flexibele tijden om te lessen en een hoog slagingspercentage wat wil je nog meer. Geef je op via deze site en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Opel Vivaro

Nieuwe Bus

Autorijschool van Luinen heeft een nieuwe Opel Vivaro in gebruik genomen. met een lekker makkelijke automatische transmissie en achteruitrijcamera heb je altijd zicht op de trekhaak tijdens het aanrijden.